-
BORBONA CATERING je od leta 2009 dalje ustvarila sinonim za kvaliteto in odličnost v catering storitvah. Ključni poudarek dajemo naročnikovim potrebam, željam in detajlom, ki jih z veliko mero občutka izrazimo v unikatni ponudbi za vsakega naročnika posebej. Še posebej dajemo poudarek izboru kakovostnih živil in tehnologiji priprave jedi, v jedilnike pa vključujemo sodobne kulinarične trende tako glede zdravih in pristnih živil kot tudi samega načina priprave jedi.
Borbona catering gradi svojo prepoznavnost na dovršeni izvedbi pogostitve, kakovosti kulinarike, osebnem pristopu in zadostni količini pripravljene hrane, saj želimo s tem dokazati visoko profesionalnost in skrb za vsakega naročnika ter njegove goste. Nosilec dejavnosti je Aleksander Bohinc, ki je tudi direktor Kuharske Akademije Slovenije, sommelier 3. stopnje in nosilec več nagrad in priznanj iz sommelierstva, strežbe in kulinarike.
Poslanstvo, vizija in strategija podjetja Borbona catering d.o.o. so:
- Naše storitve opravljamo strokovno in odlično.
- Postati želimo konkurenčna družba, ki posluje na temelju dolgoročnega zadovoljstva strank in zaposlenih.
- Pridobivati želimo nove kupce in premišljeno širiti družbo.