-
JEDILNIK - 17.03. – 21.03.2025
PONEDELJEK, 17.03.2025
DNEVNA JUHA
Zelenjavna kremna juha ( A)JED NA ŽLICO
Chilly con carne, kisla smetana ( A, F)MENI 1
Piščančji file v omaki štirih sirov, dušen riž
Mešana solata ( A,F)
*ali*
Špinačni rezanci s piščancem, šparglji in kurkumo, grana padano ( A,F)
Mešana solata
*ali*
Špageti s koromačem, gorgonzolo in orehi
grana padano ( A, F, G)
Mešana solataTOREK, 18.03.2025
DNEVNA JUHA
Krompirjeva juha ( A)JED NA ŽLICO
Sočni goveji golaž, testenine ( A )MENI 1
Svinjski zrezek s kraško panceto, peperonata
pečen krompir ( A )ocvrt krompir
Mešana solata
*ali*
Ocvrte piščančje rezinice, pražen riž s papriko in sojino omako, nacho omaka ( A, D, F,E)
Mešana solata
*ali*
Sirovi ravioli s pestom rukole, šparglji in češnjevim paradižnikom, grana padanoMešana solata ( A, F)
SREDA, 19.03.2025
DNEVNA JUHA
Šampinjonova juha ( A )JED NA ŽLICO
Telečja obara z žličniki ( A )MENI 1
File postrvi, blitva s krompirjem
Mešana solata ( A, C )*ali*
Puranji file na žaru, spomladanska zelena rižota
Mešana solata ( A )
*ali*
Njoki v omaki štirih sirov, grana padanoMešana solata ( A, F )
ČETRTEK, 20.03.2025
DNEVNA JUHA
Korenčkova juha ( A )JED NA ŽLICO
Pasulj s šinkom ( A )MENI 1
Teriyaki piščančja bedra, dušen riž ( A )
Mešana solata
*ali*
Ocvrti puranji medaljoni po pariško, mocarelina topla omaka, njoki ( A, D, F )
Mešana solata
*ali*
Bavete s porom in bučkami v kremni omaki,
grana padano ( A, F )
Mešana solataPETEK, 21.03.2025
DNEVNA JUHA
Paprična juha ( A )JED NA ŽLICO
Jota s šinkom ( A )MENI 1
File orade na žaru, mediteranska zelenjava,
pečen krompir ( A, C )
Mešana solata
*ali*
Goveja taliata na žaru (medium) na posteljici koromača, mlade špinače in oreščkov, pečen krompir, grana padano ( A F, G )
Mešana solata
*ali*
Peresniki z blitvo, suhimi paradižnikom in stračino sirom, grana padano ( A, F )
Mešana solataPridržujemo si pravico do spremembe menija.
Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:
A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza,
G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica,
L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti