Skip to content
Borbona
  • Catering
    • Poslovni dogodki
    • Poroke
    • Pikniki
    • Protokolarni dogodki
    • Športni dogodki in prireditve
    • Zasebni dogodki
    • Catering na vašem domu
    • Catering v tujini
  • Vrste pogostitev
    • Bife ali samopostrežna pogostitev
    • Cocktail party oziroma finger food
    • Banket oziroma gala postrežena pogostitev
    • Priprava jedi v živo pred gosti
    • Veganske catering pogostitve
    • Pogostitev med odmori – coffee break
    • Poslovni zajtrki
  • Doživetja
    • Kulinarična barka Lea v centru Ljubljane
    • Kulinarični team building
    • Vinska doživetja
    • Bonton pri mizi
    • Dolenjske Benetke
  • Darila
    • Čokoladni pralineji BORBONčica
    • Darilni bon Borbona catering EXCLUSIVE
  • Čokolada & slaščice
    • Čokoladni pralineji BORBONčica
    • Slaščice Borbončica
  • Akademija
    • Darilni bon sommelier master
    • Spirit academy z Majdo Debevc
  • O nas
    • Predstavitev podjetja
    • Dolenjske benetke
    • Kontakti
    • Lokacije
      • Jedilnik NLB
      • Jedilnik Petrol
      • Jedilnik Profil
    • Sodelujemo z
    • Drugi o nas
    • Reference
    • Kontaktirajte nas
Borbona
  • Jedilnik NLB - Prevzem hrane 23. junij 2025 do 27. junij 2025

  • Ponedeljek


    DNEVNA JUHA

    Krompirjeva juha s porom  (A)- VEGAN

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Zelenjavna enolončnica z ajdovo kašo in perutnino (A)

    MENI 1

    Svinjski zrezek v gobovi omaki, pražen krompir (A)

    MENI 2

    Govedina z brokolijem in sezamom  (A)

    Dušen riž

    BREZMESNI MENI

    Testenine alla Norma (A)

  • Torek


    DNEVNA JUHA

    Korenčkova juha   (A)

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Vampi s krompirjem  (A)

    MENI 1

    Piščančji curry, riž  (A)

    MENI 2

    Pleskavica, ajvar, čebula, pomfri  (A)

    BREZMESNI MENI

    Paradižnikova rižota  tofujem  (A)

  • Sreda


     

     

     

    PRAZNIK

  • Četrtek


    DNEVNA JUHA

    Paradižnikova juha (A)- VEGAN

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Piščančja obara z vlivanci (A)

    MENI 1

    Bečarski paprikaš, slan krompir (A)

    MENI 2

    Dunajski piščančji zrezek  (A,D,F)

    Krompirjeva solata

    BREZMESNI MENI

    Njoki s toskansko omako  (A)

  • Petek


    DNEVNA JUHA

    Goveja juha  (A)

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Bobiči s klobaso  (A)

    MENI 2

    Svinjski kotlet po kraško, polenta (A)

    MENI 2- riba II.

    File brancina po sredozemsko, slan krompir  (A,C, D,F)

    BREZMESNI MENI

    Spomladanski zvitki, pečen krompir  (A)

  • DODATKI

    (poleg zgoraj naštetih menijev vam pripada
    en dodatek spodaj)
    Solatni bife; mala skodelica (srednja skodelica –
    doplačilo 1€)
    Meni sladica; sladica iz redne ponudbe - doplačilo 1€
    (A, D, F)
    PONUDBA KOSIL:
    KOSILO KLASIK; izbereš dva dodatka (cena drugega
    dodatka 1,1€)
    KOSILO BORBONA; izbereš tri dodatke (cena drugega
    dodatka 1,1€, cena tretjega dodatka 1€)

     

    Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.

  • Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:

    A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza, G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica, L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti

    Alergene bomo objavili v restavracijah!

    Se priporočamo / pišete nam lahko na info.nlb@borbona.si

    Če nam želite slediti glede tedenskih jedilnikov in ostale ponudbe se prijavite na:

    Če še nimate #Slack računa, si ga ustvarite tukaj.

  • Povezava na prijavo na pošiljanje jedilnikov po e-pošti

Borbona catering d. o. o.

Dunajska cesta 50
info@borbona.si

Išči

Proudly powered by WordPress | Theme: Sydney by aThemes.
Enter your name and email and get the weekly newsletter... it's FREE!
Prijavite se na naše novice
Your information will *never* be shared or sold to a 3rd party.