-
Sreda
DNEVNA JUHA
Prežganka z jajcem ( A, D)
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Pasulj ( A)- VEGAN
Dodatek: kuhana klobasa
MENI 1
Ocvrt sir, domača tatarska omaka (A,D, F)
Krompirjevi krhlji
MENI 2
Svinjski vrat v kremni čebulni omaki ( A)
Kus kus ali gratinirane testenine
BREZMESNI MENI
Pire muškatne buče z ocvrto cvetačo ( A, F)
-
DODATKI
(poleg zgoraj naštetih menijev vam pripada
en dodatek spodaj)
Solatni bife; mala skodelica (srednja skodelica –
doplačilo 1€)
Meni sladica; sladica iz redne ponudbe - doplačilo 1€
(A, D, F)
PONUDBA KOSIL:
KOSILO KLASIK; izbereš dva dodatka (cena drugega
dodatka 1,1€)
KOSILO BORBONA; izbereš tri dodatke (cena drugega
dodatka 1,1€, cena tretjega dodatka 1€)Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.
-
Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:
A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza, G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica, L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti
Alergene bomo objavili v restavracijah!
Se priporočamo / pišete nam lahko na info.nlb@borbona.si
Če nam želite slediti glede tedenskih jedilnikov in ostale ponudbe se prijavite na:
Če še nimate #Slack računa, si ga ustvarite tukaj.