-
Ponedeljek
DNEVNA JUHA
Zelenjavna juha (A)- VEGAN
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Šmarnogorski ričet s prekajenim mesom (A)
MENI 1
Špinačni njoki po kraško s parmezanom (A, F)
MENI 2
Svinjska ribica s poprovo omako ( A)
Krompirjeva pogača (A, D, F)
BREZMESNI MENI
Ocvrte mozzarela palčke, grahov pire z mandlji (A,D,F)
-
Sreda
DNEVNA JUHA
100 % bučkina juha (A)- VEGAN
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Frankfurtska enolončnica s porom in hrenovko ( A )
MENI 1
Sirovi tortelini s smetanovo omako (A.F)
MENI 2
Sesekljan zrezek na maslu, zelenjavna omaka (A)
Široki rezanci zabeljeni
BREZMESNI MENI
Polnozrnate testenine z omako iz rdeče leče (A)- VEGAN
-
DODATKI
(poleg zgoraj naštetih menijev vam pripada
en dodatek spodaj)
Solatni bife; mala skodelica (srednja skodelica –
doplačilo 1€)
Meni sladica; sladica iz redne ponudbe - doplačilo 1€
(A, D, F)
PONUDBA KOSIL:
KOSILO KLASIK; izbereš dva dodatka (cena drugega
dodatka 1,1€)
KOSILO BORBONA; izbereš tri dodatke (cena drugega
dodatka 1,1€, cena tretjega dodatka 1€)Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.
-
Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:
A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza, G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica, L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti
Alergene bomo objavili v restavracijah!
Se priporočamo / pišete nam lahko na info.nlb@borbona.si
Če nam želite slediti glede tedenskih jedilnikov in ostale ponudbe se prijavite na:
Če še nimate #Slack računa, si ga ustvarite tukaj.