-
Sreda
DNEVNA JUHA
Kokošja juha z domačimi rezanci ( D)
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Šmarnogorski ričet – VEGAN ( A)
Dodatek: rezina prekajenega mesa
MENI 1
Piščančja rižota na rukoli ( A)
MENI 2
Mariniran svinjski vrat na žaru
Prebranec, ajvar ( A)
BREZMESNI MENI
Gratinirane skutine palačinke z rozinami ( A, D ,F)
Domači kompot
-
Četrtek
DNEVNA JUHA
Kremna juha iz mladega graha - VEGAN
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Boranija iz govejega mesa s stročjim fižolom ( A)
MENI 1
Rahlo pekoči peresniki all'arrabbiata ( A)
MENI 2
Puranja rulada nadevana z zelenjavo v smetanovi omaki ( A, F)
Krompirjev pire ( F)
BREZMESNI MENI - VEGAN
Ocvrta cvetača s tartufovo omako
Zelenjavni pire
-
DODATKI
(poleg zgoraj naštetih menijev vam pripada
en dodatek spodaj)
Solatni bife; mala skodelica (srednja skodelica –
doplačilo 1€)
Meni sladica; sladica iz redne ponudbe - doplačilo 1€
(A, D, F)
PONUDBA KOSIL:
KOSILO KLASIK; izbereš dva dodatka (cena drugega
dodatka 1,1€)
KOSILO BORBONA; izbereš tri dodatke (cena drugega
dodatka 1,1€, cena tretjega dodatka 1€)Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.
-
Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:
A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza, G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica, L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti
Alergene bomo objavili v restavracijah!
Se priporočamo / pišete nam lahko na info.nlb@borbona.si
Če nam želite slediti glede tedenskih jedilnikov in ostale ponudbe se prijavite na:
Če še nimate #Slack računa, si ga ustvarite tukaj.