-
Kosilo ali večerja imata v poslovnem svetu pomembno mesto, saj gre poleg obeda, za srečanje, na katerem se običajno sprejemajo končne odločitve.
Zaželeno je, da se znamo za omizjem obnašati primerno vlogi v kateri smo in tudi, da z našim ravnanjem pokažemo ostalim prisotnim, da nam kultura za mizo ni tuja.
Da bomo osvojili znanja o pravilih pri mizi in še veliko več, smo za vas pripravili naslednje delavnice:
- Priprava omizja in pogrinjki
Pravilna uporaba kozarcev, pribora, prtičkov in ostala pravila, ki jih moramo poznati za omizjem s praktičnim prikazom svečanega obroka (teoretično praktična delavnica – 6 ur)
- Uporaba kozarcev in pribora
Kaj vse moramo vedeti in na kaj moramo biti pozorni, če pripravljamo oz. organiziramo poslovno kosilo, večerjo ali zabavo (teoretično praktična delavnica – 6 ur)
- Kako ravnamo kot gostje in kot gostitelji na svečani večerji
Želimo očarati naše najbljižje? Kako izberemo jedi in vina za svečani obrok ter kako strokkovno pripravimo omizje in pogrinjek za nepozaben dogodek (teoretično praktična delavnica – 6 ur)
- Priprava omizja in pogrinjki