Skip to content
Borbona
  • Catering
    • Poslovni dogodki
    • Poroke
    • Pikniki
    • Protokolarni dogodki
    • Športni dogodki in prireditve
    • Zasebni dogodki
    • Catering na vašem domu
    • Catering v tujini
  • Vrste pogostitev
    • Bife ali samopostrežna pogostitev
    • Cocktail party oziroma finger food
    • Banket oziroma gala postrežena pogostitev
    • Priprava jedi v živo pred gosti
    • Veganske catering pogostitve
    • Pogostitev med odmori – coffee break
    • Poslovni zajtrki
  • Doživetja
    • Kulinarična barka Lea v centru Ljubljane
    • Kulinarični team building
    • Vinska doživetja
    • Bonton pri mizi
    • Dolenjske Benetke
  • Darila
    • Čokoladni pralineji BORBONčica
    • Darilni bon Borbona catering EXCLUSIVE
  • Čokolada & slaščice
    • Čokoladni pralineji BORBONčica
    • Slaščice Borbončica
  • Akademija
    • Darilni bon sommelier master
    • Spirit academy z Majdo Debevc
  • O nas
    • Predstavitev podjetja
    • Dolenjske benetke
    • Kontakti
    • Lokacije
      • Jedilnik NLB
      • Jedilnik Petrol
    • Sodelujemo z
    • Drugi o nas
    • Reference
    • Kontaktirajte nas
Borbona
  • Jedilnik Petrol

  • JEDILNIK - 20.03. – 24.03.2023

    PONEDELJEK, 20. 03. 2023

    DNEVNA JUHA

    Prežganka z jajcem ( D)

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Chilli con carne ( A)

    MENI 1

    Piščančji paprikaš ( A, F)

    Vlivanci ( D)

    MENI 2

    Svinjski file v gorčični omaki ( A, K)

    Široki rezanci z makom ( D)

    BREZMESNI MENI - VEGAN

    Ajdova kaša z gobicami na rukoli

     

     

    TOREK, 21. 03. 2023

    DNEVNA JUHA

    Korenčkova kremna juha - VEGAN

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Goveji golaž ( A )

    MENI 1

    Špageti karbonara ( A, D F)

    MENI 2

    Mesna lazanja ( D, F)

    Paradižnikova salsa – VEGAN

    BREZMESNI MENI

    Zelenjavna lazanja D, F)

    Paradižnikova salsa - VEGAN

     

     

    SREDA, 22. 03. 2023

    DNEVNA JUHA

    Kokošja juha z domačimi rezanci ( D)

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Šmarnogorski ričet – VEGAN ( A)

    Dodatek: rezina prekajenega mesa

    MENI 1

    Piščančja rižota na rukoli ( A)

    MENI 2

    Mariniran svinjski vrat na žaru

    Prebranec, ajvar ( A)

    BREZMESNI MENI

    Gratinirane skutine palačinke z rozinami ( A, D ,F)

    Domači kompot

     

     

    ČETRTEK, 23. 03. 2023

    DNEVNA JUHA

    Kremna juha iz mladega graha - VEGAN

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Boranija iz govejega mesa s stročjim fižolom ( A)

    MENI 1

    Rahlo pekoči peresniki all'arrabbiata ( A)

    MENI 2

    Puranja rulada nadevana z zelenjavo v smetanovi omaki ( A, F)

    Krompirjev pire ( F)

    BREZMESNI MENI - VEGAN

    Ocvrta cvetača s tartufovo omako

    Zelenjavni pire

     

     

    PETEK, 24. 03. 2023

    DNEVNA JUHA

    Zelenjavna kremna juha – VEGAN

    MENI 2

    Leteči žganci ( A, D F)

    Francoska solata ( D)

    MENI 2. - RIBA II.

    Poširan oslič v foliji s korenčkom, porom in belim vinom( A, C,F)

    Krompir z blitvo - VEGAN

    BREZMESNI MENI - VEGAN

    Rižota iz kvinoje in sveže zelenjave

     

     

    Pridržujemo si pravico do spremembe menija.

     

     

     

    Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:

    A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza,

    G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica,

    L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti

  • Obrazec za prijavo na tedenski jedilnik

  •  

Borbona catering d. o. o.

Dunajska cesta 50
info@borbona.si

Išči

Proudly powered by WordPress | Theme: Sydney by aThemes.
Enter your name and email and get the weekly newsletter... it's FREE!
Prijavite se na naše novice
Your information will *never* be shared or sold to a 3rd party.