-
JEDILNIK - 24.11. – 28.11.2025
PONEDELJEK, 24.11.2025
DNEVNA JUHA
Zelenjavna juha s kvinojo (A) -VEGAN
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Bograč golaž (A,I)
MENI 1
Rižota s piščancem in zelenjavo (A,I)
MENI 2
Svinjski kotlet po lovsko (A)
polenta
BREZMESNI MENI
Ajdova kaša z gobami, mozzarelo in rukolo (F)
TOREK, 25.11.2025
DNEVNA JUHA
Bučna juha (A)
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Pašta fižol s klobaso (A,D)
MENI 1
Visoška pečenka, pražen krompir (A)
MENI 2
Govedina po vrtnarsko
testenine ( A,D)
BREZMESNI MENI
Krompirjev polpet s sirom in koprom, dušeno sladko zelje ( A,F )
SREDA, 26.11.2025
DNEVNA JUHA
Gobova juha s krompirjem (A)
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Telečja obara z ajdovimi žganci (A.I)
MENI 1
Pečenica s kislim zeljem
Slan krompir (A)
MENI 2
Piščančja tikka masala, dušen riž (A,F)
BREZMESNI MENI
Polnozrnate testenine s čičerikino omako ( A,D)
ČETRTEK, 27.11. 2025
DNEVNA JUHA
Kremna juha z bučkami in kislo smetano (A,F)
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Ješprenjeva enolončnica z gobami in slanino (A)
MENI 2
Ocvrto piščančje bedro, zeljnate krpice (A,D,F)
MENI 2
Čufti v paradižnikovi omaki
Pire krompir (A,D)
BREZMESNI MENI
Ocvrti šampinjoni, pomfri, tatarska omaka (A,D,F)
PETEK, 28.11. 2025
DNEVNA JUHA
Brokolijeva juha (A)- VEGAN
TRADICIONALNA JED NA ŽLICO
Vampi s krompirjem (A)
MENI 2
Puranji zrezek v gobovi omaki, riž (A)
MENI 2- riba II.
Škarpena po grško, slan krompir (A,C)
BREZMESNI MENI
Zelenjavna lazanja (A,D)
Pridržujemo si pravico do spremembe menija.
Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:
A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza,
G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica,
L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti

