Skip to content
Borbona
  • Catering
    • Poslovni dogodki
    • Poroke
    • Pikniki
    • Protokolarni dogodki
    • Športni dogodki in prireditve
    • Zasebni dogodki
    • Catering na vašem domu
    • Catering v tujini
  • Vrste pogostitev
    • Bife ali samopostrežna pogostitev
    • Cocktail party oziroma finger food
    • Banket oziroma gala postrežena pogostitev
    • Priprava jedi v živo pred gosti
    • Veganske catering pogostitve
    • Pogostitev med odmori – coffee break
    • Poslovni zajtrki
  • Doživetja
    • Kulinarična barka Lea v centru Ljubljane
    • Kulinarični team building
    • Vinska doživetja
    • Bonton pri mizi
    • Dolenjske Benetke
  • Darila
    • Čokoladni pralineji BORBONčica
    • Darilni bon Borbona catering EXCLUSIVE
  • Čokolada & slaščice
    • Čokoladni pralineji BORBONčica
    • Slaščice Borbončica
  • Akademija
    • Darilni bon sommelier master
    • Spirit academy z Majdo Debevc
  • O nas
    • Predstavitev podjetja
    • Dolenjske benetke
    • Kontakti
    • Lokacije
      • Jedilnik NLB
      • Jedilnik Petrol
      • Jedilnik Profil
    • Sodelujemo z
    • Drugi o nas
    • Reference
    • Kontaktirajte nas
Borbona
  • Jedilnik Petrol

  • JEDILNIK - 24.11. – 28.11.2025

    PONEDELJEK, 24.11.2025

    DNEVNA JUHA

    Zelenjavna juha s kvinojo (A) -VEGAN

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Bograč golaž (A,I)

    MENI 1

    Rižota s piščancem in zelenjavo (A,I)

    MENI 2

    Svinjski kotlet po lovsko  (A)

    polenta

    BREZMESNI MENI

    Ajdova kaša z gobami, mozzarelo in rukolo (F)

     

     

    TOREK, 25.11.2025

    DNEVNA JUHA

    Bučna juha  (A)

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Pašta fižol s klobaso  (A,D)

    MENI 1

    Visoška pečenka, pražen krompir (A)

    MENI 2

    Govedina po vrtnarsko

    testenine ( A,D)

    BREZMESNI MENI

    Krompirjev polpet s sirom in koprom, dušeno sladko zelje ( A,F )

     

     

    SREDA, 26.11.2025

    DNEVNA JUHA

    Gobova juha s krompirjem (A)

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Telečja obara z ajdovimi žganci (A.I)

    MENI 1

    Pečenica s kislim zeljem

    Slan krompir  (A)

    MENI 2

    Piščančja tikka masala, dušen riž (A,F)

    BREZMESNI MENI

    Polnozrnate testenine s čičerikino omako ( A,D)

     

     

    ČETRTEK, 27.11. 2025

    DNEVNA JUHA

    Kremna juha z bučkami in kislo smetano  (A,F)

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Ješprenjeva enolončnica z gobami in slanino (A)

    MENI 2

    Ocvrto piščančje bedro, zeljnate krpice (A,D,F)

    MENI 2

    Čufti v paradižnikovi omaki

    Pire krompir  (A,D)

    BREZMESNI MENI

    Ocvrti šampinjoni, pomfri, tatarska omaka (A,D,F)

     

     

    PETEK, 28.11. 2025

    DNEVNA JUHA

    Brokolijeva juha (A)- VEGAN

    TRADICIONALNA JED NA ŽLICO

    Vampi s krompirjem (A)

    MENI 2

    Puranji zrezek v gobovi omaki, riž (A)

    MENI 2- riba II.

    Škarpena po grško, slan krompir (A,C)

    BREZMESNI MENI

    Zelenjavna lazanja  (A,D)

     

     

    Pridržujemo si pravico do spremembe menija.

     

     

     

    Legenda alergenov, ki so sestavine v pripravljenih jedeh:

    A - kosmiči in žito, ki vsebuje gluten, B - raki, C - ribe, D - jajca, E - soja, F - mleko in laktoza,

    G - oreščki (lešniki, mandlji, pistacije), H - arašidi, I - zelena, K - gorčica,

    L - sezam, M - mehkužci, O - lupinus - volčji bob, P - žveplov dioksid in sulfiti

  • Obrazec za prijavo na tedenski jedilnik

  •  

Borbona catering d. o. o.

Dunajska cesta 50
info@borbona.si

Išči

Proudly powered by WordPress | Theme: Sydney by aThemes.
Enter your name and email and get the weekly newsletter... it's FREE!
Prijavite se na naše novice
Your information will *never* be shared or sold to a 3rd party.